• Αρχική
  • Σχολική Ζωή
  • Δημιουργίες μαθητών
  • Δ' Τάξη

Οι διακοπές των Χριστουγέννων

christmas2

Τα Χριστούγεννα πέρασα πολύ ωραία. Στη βασιλόπιτα πέτυχα το φλουρί, και ήμουνα πολύ χαρούμενη. Είχα πάει πολλές βόλτες με την οικογένειά μου. Και είχα και τις δύο γιορτές μου. Για τα Χριστούγεννα πήρα ένα πολύ ωραίο δώρο.

Τα Χριστούγεννα τα πέρασα στο σπίτι μου!!! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έτυχα το φλουρί εγώ και ο αδελφός μου μισό μισό, και πήρα ένα πολύ ωραίο δώρο από τον Άγιο Βασίλη. Και μ? άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!

Θεανώ και Νάνσυ, Δ2

Πώς πέρασα τις διακοπές μου

Τα Χριστούγεννά μου τα πέρασα στο χωριό μου και στη Θεσσαλονίκη. Στο χωριό μου, είδα τους φίλους μου και έπαιξα. Κόψαμε το σταυρό και πήγαμε στη γιορτή του θείου μου. Στη Θεσσαλονίκη, πήγαμε στο εμπορικό COSMOS, και πήραμε σουβενίρ. Ήταν τα καλύτερα Χριστούγεννα που πέρασα!

Βασίλης, Δ2

Τα Χριστούγεννα τα πέρασα στο χωριό μου στην Αμυγδαλιά, είχε τόσο πολύ χιόνι που έπαιξα χιονοπόλεμο και έκανα χιονάνθρωπους. Τα Χριστούγεννα ήταν τα καλύτερα!

Σπύρος, Δ2

Χριστουγεννιάτικες Διακοπές

Τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές πήγα στη γιαγιά μου, γιόρταζε η ξαδέρφη μου και ο παππούς μου. Κόψαμε μια ωραία και λαχταριστή τούρτα. Φτιάξαμε μια στρογγυλή βασιλόπιτα που ήμουν τυχερός γιατί για πέμπτη φορά έτυχα το φλουρί!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάριος, Δ2

Τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές πήγα στο cinema και είδα το ΓΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΥΝΑΤΟΣ ήταν τέλειο γιατί το είδαμε σε 3D μετά πήγαμε στη γιαγιά μου εκεί έπαιξα με το σκυλάκι μου μετά από λίγες μέρες πήγα σπίτι μου και κόψαμε μια βασιλόπιτα σε σχήμα δέντρου και για πρώτη φορά το έτυχα δικαία το φλουρί!!!!!!!!!!!!

Λαμπρινή, Δ2

2012!!!!!!!!!!!

Οι εργασiες των μαθητών δημοσιεύονται με τη σύμφωνη γνώμη τους.

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr