• Αρχική
  • Σχολική Ζωή
  • Προγράμματα
  • eTwinning
  • eTwinning: Ετικέτες ποιότητας!

eTwinning: Ετικέτες ποιότητας!

Ετικέτες ποιότητας (Quality Labels) έλαβαν δύο προγράμματα eTwinning που υλοποιήθηκαν από τα περσινά ΣΤ1 και ΣΤ2 τμήματα του σχολείου μας την περασμένη σχολική χρονιά, στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών. 

"Christmas all over Europe" είναι ο τίτλος του προγράμματος που υλοποιήθηκε από το ΣΤ1 και "Friends all over Europeο τίτλος του προγράμματος του ΣΤ2.

Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning χορηγούνται στους καθηγητές και μαθητές που έχουν διεξάγει άριστα eTwinning έργα. Υποδηλώνουν ότι το έργο έχει αγγίξει κάποια εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Είναι η απτή αναγνώριση στους καθηγητές, τους μαθητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους.

Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

Για την απονομή ετικέτας ποιότητας ένα έργο πρέπει να αγγίξει την τελειότητα στους ακόλουθους τομείς:

  1. Παιδαγωγική Καινοτομία και Δημιουργικότητα
  2. Ενσωμάτωση στη Διδακτέα ύλη
  3. Συνεργασία μεταξύ των σχολείων-συνεργατών
  4. Χρήση της τεχνολογίας
  5. Βιωσιμότητα και δυνατότητα μεταβίβασης
  6. Αποτελέσματα και Οφέλη.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά μας που δούλεψαν σκληρά και συστηματικά, μας λείπουν, και τους ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στη νέα βαθμίδα που βρίσκονται και μια εξίσου καλή συνέχεια στη μαθητική τους πορεία!

Εκτύπωση

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr