Ραδιοφωνικά σποτάκια στο European School Radio

Στα πλαίσια του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2015, οι μαθητές του Ε2 δημιούργησαν εκπληκτικά ραδιοφωνικά σποτάκια σχετικά με την ημέρα αυτή και τα ανέβασαν στο European School Radio (ESR), δηλαδή στο διαδικτυακό Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο. 

European School Radio

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο με την επωνυμία "European School Radio" είναι το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο κι εντάσσεται σε μια ευρύτερη εκπαιδευτική φιλοσοφία η οποία θέλει το μαθητή να βλέπει το σχολείο ως χώρο δημιουργίας και έκφρασης.

Το Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο έχει ως σκοπό να προβάλλει τις ιδέες, τις δημιουργίες, τις ανησυχίες της μαθητικής κοινότητας και να τις επικοινωνεί με το σήμερα, δημιουργώντας ένα δίκτυο σχολείων και μαθητών/τριων οι οποίοι θα επιτελούν την λειτουργία του διαδικτυακού μαθητικού ραδιοφώνου.

Οι μικροί μαθητές μας λοιπόν, στα πλαίσια του μαθήματος τωνν Αγγλικών, έγιναν για λίγο ραδιοφωνικοί παραγωγοί και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους ήταν άκρως δημιουργικό! Έφτιαξαν δύο σποτάκια σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν κι άλλους για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, ένα στα Αγγλικά κι ένα στα Ελληνικά, τα οποία μπορείτε να ακούσετε στους παρακάτω συνδέσμους.

Σποτ 1      Σποτ 2 

Επίσης μπορείτε να συντονιστείτε στην συχνότητα του European School Radio κάνοντας κλικ εδώ ή και στον αντίστοιχο σύνδεσμο στην Αρχική σελίδα του δικτυακού μας τόπου, όπου θα τα ακούσετε να παίζουν τυχαίες ώρες, αλλά κυρίως την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, που είναι και η Saferinternet Day 2015

Καλή ακρόαση!

Εκτύπωση

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr