• Αρχική
  • Σχολικές Δράσεις
  • Καινοτόμες Δράσεις
  • Περιβαλλοντικά

Επίσκεψη στο κτήμα Γουρδούπη

Οι μαθητές των τμημάτων Γ1 και Γ2 του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο κτήμα Γουρδούπη, την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν φέτος. 

Διαβάστε Περισσότερα

"Ανακύκλωση θα πει...ξαναρχίζω από την αρχή"

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος ΣΤ1 του σχολείου μας στο πλαίσιο του προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής με τίτλο "Ανακύκλωση θα πει….ξαναρχίζω από την αρχή", υλοποίησαν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης με στόχο τη μείωση των απορριμμάτων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαβάστε Περισσότερα

Επίσκεψη σε ξυλόφουρνο και εργαστήριο ζυμαρικών

Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος "Τοπικά προιόντα και ιστορία" τα τμήματα Γ1 και Γ2 του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη σε ξυλόφουρνο και εργαστήριο ζυμαρικών στο κέντρο της Πάτρας, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Εργαστήριο Δεξιοτήτων: "Ο κύκλος του νερού"

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024, κατά την διάρκεια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων το τμήμα Α2 του σχολείου μας φιλοξένησε στην τάξη του την κυρία Κονδυλία Θεοδωροπούλου, ειδική σε δράσεις Θεατρικού Παιχνιδιού και συγγραφέα παιδικών βιβλίων. 

Διαβάστε Περισσότερα

Επίσκεψη σε "Πρώτο" και "Σκιαδαρέση"

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 τα τμήματα Γ1 και Γ2 του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο εργοστάσιο γάλακτος "ΠΡΩΤΟ" και στη λουκουμοποιία "Σκιαδαρέσης", στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν φέτος με τίτλο "Τοπική ιστορία και προϊόντα".

Διαβάστε Περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr