Όρια

Το Δημοτικό  Σχολείο  Δεμενίκων εγγράφει μαθητές, των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Ειρήνης & Φιλίας (οι μονοί αριθμοί έως το 26) και όλοι οι υπόλοιποι ως το τέλους της οδού. Όλοι οι κάθετοι οδοί στην παραπάνω οδό: Ζαλόγγου, Καραϊσκάκη, Σολωμού, Γ. Παπανδρέου, Αριστοφάνους, Αγ. Θεοδώρων, Ούλαφ Πάλμε ως τη συμβολή της με την Κωστή Παλαμά.

Επίσης εγγράφει μαθητές από τις οδούς: Κωστή Παλαμά, που είναι παράλληλη της Ειρήνης & Φιλίας και συναντά κάθετα τις παραπάνω οδούς, ως τη συμβολή της με την Ειρήνης & Φιλίας. Από Χαριλάου Τρικούπη και όλες τις κάθετες προς αυτήν οδούς, Αριστοτέλους, Βάρναλη, ως τη συμβολή της με την Ειρήνης και Φιλίας. Πλάτωνος, Ρήγα Φεραίου, ανατολικά της οδού Δημοκρατίας, Κώστα Βάρναλη, Εθνικής Αντίστασης, Νίκου Καζαντζάκη, Μακρυγιάννη, Γιαννιά.

Εντός του τετραγώνου (Ειρήνης & Φιλίας, Χαριλάου Τρικούπη, Αριστοτέλους, Κωστή Παλαμά),  που περιγράφεται παραπάνω, υπάρχουν πάροδοι και δρόμοι που δεν έχουν ονομασία και αριθμούς και βρίσκονται εντός των προαναφερθέντων ορίων.

oria dhmotiko demenikwn 2018b

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr