• Αρχική
  • Σχολική Ζωή
  • Καινοτόμες Δράσεις
  • eTwinning
  • eTwinning 2017: Νέα ετικέτα ποιότητας!

eTwinning 2017: Νέα ετικέτα ποιότητας!

Νέα Ετικέτα Ποιότητας (Quality Label) έλαβε το σχολείο μας για πρόγραμμα eTwinning που υλοποιήθηκε την περσινή σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα που εκπόνησαν συνεργατικά οι μαθητές των τμημάτων B2 και ΣΤ2 με τίτλο "Say no to bullying ...Be a friend!" [Πες όχι στην ενδοσχολική βία...Γίνε φίλος!"], στα πλαίσια της Ευέλικτης Ζώνης  και στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών αντίστοιχα, κέρδισε πρόσφατα αυτή τη σημαντική διάκριση. 

Οι Ετικέτες Ποιότητας του eTwinning χορηγούνται στους καθηγητές και μαθητές που έχουν διεξάγει άριστα eTwinning έργα. Υποδηλώνουν ότι το έργο έχει αγγίξει κάποια εθνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Είναι η απτή αναγνώριση στους καθηγητές, τους μαθητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους.

Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

Για την απονομή ετικέτας ποιότητας ένα έργο πρέπει να αγγίξει την τελειότητα στους ακόλουθους τομείς:

  1. Παιδαγωγική Καινοτομία 
  2. Ενσωμάτωση στη Διδακτέα ύλη
  3. Επικοινωνία και ανταλλαγή μεταξύ σχολείων συνεργατών
  4. Συνεργασία μεταξύ των σχολείων-συνεργατών
  5. Χρήση της τεχνολογίας
  6. Αποτελέσματα, αντίκτυπος και τεκμηρίωση.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά μας που δούλεψαν σκληρά και συστηματικά, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι για νέες διακρίσεις!

 

Πηγή: eTwinning Portal

Εκτύπωση

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr