• Αρχική
  • Σχολική Ζωή
  • Δραστηριότητες
  • Δράσεις
  • Η ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα στο σχολείο μας

Η ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα στο σχολείο μας

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας την ιστορική ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, Απόλλωνα Πατρών, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα, Τάκης Πετρόπουλος μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του Απόλλωνα και τους σύστησε τους παίκτες της ομάδας.

Στη συνέχεια, ο αρχηγός Νίκος Αργυρόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού τονίζοντας ότι πρέπει να έχουν πάντα πρώτη προτεραιότητα την εκπαίδευση και τις σπουδές τους, ενώ για την σημασία της εκπαίδευσης μίλησε και ο Αμερικανός πλεϊμέικερ των «μελανόλευκων» Πολ Χιλ Τζούνιορ.

Στην συνέχεια ερωτήσεις δέχτηκαν από τα παιδιά οι Βλάντο Πέτροβιτς, Τζόσεφ Τέιλορ, Τζερεμάια Ουίλσον και Ντεμάριους Μπολντς. Ακολούθως στο γήπεδο του σχολείου οι παίκτες έπαιξαν με τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ μοιράζοντας προσκλήσεις κάλεσαν παιδιά να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Οι μικροί μαθητές έμειναν κατενθουσιασμένοι και δεν σταματούσαν να μιλούν για τους διάσημους αθλητές που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά!

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και σχετική δημοσίευση στην ηλεκτρονική έκδοση της τοπικής εφημερίδας Πελοπόννησος.

     

       

Εκτύπωση

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr