• Αρχική
  • Σχολική Ζωή
  • Καινοτόμες Δράσεις
  • Erasmus+
  • Erasmus+ ΚΑ2: 'Out and about' [1]

Erasmus+ ΚΑ2: 'Out and about' [1]

Ένα καινούριο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ για το σχολείο μας!
Το Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων, έχοντας ως βασικό σκοπό την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στους μαθητές του, υλοποιεί συστηματικά δράσεις που προωθούν την κουλτούρα της συνεργασίας, την ανάπτυξη όλων των μαθητών και την αποδοχή της διαφορετικότητας έχοντας πάντα σταθερά ευρωπαϊκό προσανατολισμό και δίνοντας χώρο σε νέες συμπράξεις.
 
Συνεχίζοντας την παράδοση των ευρωπαϊκών συνεργασιών ξεκινάμε ένα νέο Erasmus + 220 πρόγραμμα με τίτλο “Out and About – Raising Functional Knowledge through Outdoor Learning” ("Εξω και τριγύρω – Αναπτύσσοντας τη Λειτουργική Γνώση μέσω Μάθησης Εκτός Τάξης")
 
Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 έτη και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με παρακάτω 4 εκπαιδευτικά ιδρύματα.: Δημοτικό Σχολείο «Olga Milosevic», Σερβία,» Δημοτικό Σχολείο «St Margaret College Zabbar B», Μάλτα, Δημοτικό Σχολείο «Dr. İ. Kamil Tarhan Ιlkokulu», Τουρκία και Παιδαγωγικό Τμήμα Πανεπιστήμιου Jagodina «UNIVERZITET U KRAGUJEVCU» , Σερβία.
 
Στο πλαίσιο του προγράμματος μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα επικοινωνήσουν και θα συνεργαστούν με μαθητές και εκπαιδευτικούς των παραπάνω ευρωπαϊκών σχολείων. Οι μαθητές μας θα έχουν τη ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες μέσα από δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν εκτός τάξης. Επίσης θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα διαφορετικότητας, θα γνωρίσουν την κουλτούρα άλλων λαών, θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους στις ξένες γλώσσες και στη χρήση των νέων τεχνολογιών.
 
Πιστεύουμε πως θα είναι ένα ενδιαφέρον, αποδοτικό, συναρπαστικό "ταξίδι" για όλους μας.

Εκτύπωση

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr