"Μη με κοροϊδεύεις...Ενδοσχολική βία-Bullying" [2]

P3061368a

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος των τμημάτων Β1 και ΣΤ2 του σχολείου μας με τίτλο "Μη με κοροϊδεύεις...Ενδοσχολική βία-Bullying" και με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας πραγματοποιήθηκε σχετική ενημέρωση στα τμήματα των τριών τελευταίων τάξεων του σχολείου μας την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014.

Μέσα από παρουσίαση αλλά και συζήτηση σχετικών βίντεο, κόμικς, online παραμυθιών και άλλων πηγών, δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να ευαισθητοποιηθούν και να ασχοληθούν περαιτέρω με το σημαντικό αυτό θέμα καθώς και να εκφράσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ενθάρρυνση να ενημερωθούν οι μαθητές και να εμβαθύνουν περισσότερο στο θέμα και σε συνεργασία με τους δασκάλους τους με σχετικές δραστηριότητες στην τάξη, αλλά επίσης και μέσω της σχετικής ανάρτησης του δικτυακού τόπου του σχολείου μας.

Τέλος είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την έκθεση με τις δημιουργίες των μαθητών του ΣΤ2, αποτέλεσμα της συμμετοχής τους στη σχετική δράση "+δημιουργώ".

Εκτύπωση

Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων

Ζαλόγγου 21, Δεμένικα
Πάτρα 263 32

2610 520676
2610 520732
maildim-demen.ach.sch.gr